Ota ohjat käsiisi

Sinä voit hallita tietosuojaasi.

Teemme palveluistamme mahdollisimman hyödyllisiä käyttäjätietojen avulla, mutta voit valita, minkä tyyppisiä tietoja keräämme ja käytämme. Oma tili -sivulta pääset kätevästi käsiksi työkaluihin, joilla voit helposti hallita tietosuoja-asetuksiasi. Käymällä asetukset läpi voit itse päättää, mitä tietojasi käytetään sinulle tarjottavien Googlen palveluiden parantamiseen.

Avaa Oma tili

Hallinnoi asetuksiasi yksityisasetusten tarkistuksessa

Voit muutamassa minuutissa valita, minkä tyyppisiä tietoja Google voi kerätä, päivittää kavereillesi näytettävät tai julkiset henkilötiedot sekä määrittää, minkä tyyppisiä mainoksia haluat Googlen näyttävän sinulle. Voit muuttaa näitä asetuksia niin usein kuin haluat.

Tee yksityisasetusten tarkistus

Suojaa tilisi tietosuojatarkistuksen avulla

Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä Google-tilisi suojaamiseksi, on tietosuojatarkistuksen tekeminen. Sen avulla voit varmistaa, että tilisi palautustiedot ovat ajan tasalla ja että tiliisi liitetyt verkkosivustot, sovellukset ja laitteet ovat sellaisia, joita käytät edelleen ja joihin luotat. Jos jokin asia näyttää epäilyttävältä, voit muuttaa asetuksia tai salasanaa välittömästi. Tietosuojatarkistukseen tarvitaan vain muutama minuutti, ja voit tehdä sen niin usein kuin haluat.

Tee tietosuojatarkistus

Valitse tilillesi tallennettavat tiedot

Tilisi yhteyteen tallennetut tiedot tekevät Googlen palveluista hyödyllisempiä. Näet esimerkiksi parempia työmatkareittejä Mapsissa ja saat hakutuloksia nopeammin. Toimintojen hallinnalla voit päättää, mitä tietoja tilillesi tallennetaan, sekä keskeyttää esimerkiksi haku- ja selaustietojen, sijaintitietojen sekä laitteidesi tietojen keruun.

Avaa toimintojen hallinta

Hallitse mainosasetuksiasi

Mainosasetuksissa voit valita kiinnostuksen kohteesi. Jos esimerkiksi kerrot mainosasetuksissa pitäväsi popmusiikista, saatat nähdä mainoksia tulevista julkaisuista ja konserteista, kun olet kirjautuneena YouTubeen.

Jos poistat yksilölliset mainokset käytöstä ollessasi kirjautuneena sisään, sinulle ei enää näytetä kiinnostuksiin perustuvia mainoksia Googlen palveluissa eikä kumppanisivustoilla ja -sovelluksissa. Jos et ole kirjautunut sisään, yksilöllisten mainosten poistaminen käytöstä vaikuttaa vain Googlen palveluihin, joissa mainoksia näytetään.

Avaa mainosasetukset

Omat tapahtumat -sivulla näet tilillesi tallennetut tiedot

Omat tapahtumat -sivulla näet palveluissamme hakemasi, näkemäsi ja katsomasi sisällön. Saatavilla olevilla työkaluilla voit hakea menneitä tapahtumiasi helposti aiheen, päivämäärän ja tuotteen mukaan. Voit poistaa pysyvästi tapahtumat tai kokonaiset aiheet, joita et halua tallentaa tilillesi.

Avaa omat tapahtumat

Tarkista tilisi perustiedot

Hallinnoi Googlen palveluissa jaettavia henkilötietojasi, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi.

Tarkista henkilötietosi

Lataa tietosi ja vie sisältösi minne tahansa

Valokuvasi. Sähköpostisi. Kontaktisi. Jopa kirjanmerkkisi. Hallitset Google-tilillesi tallennettua sisältöä. Tämän vuoksi loimme Lataa tietosi -toiminnon – jotta voit tehdä kopion, varmuuskopioida tai siirtää sisällön toiseen palveluun.

Avaa Lataa tietosi -toiminto